REFERENDUM


Constitutia ,azi,site constitutiaromaniei.ro

Art. 48 – Familia

(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.
(2) Condiţiile de încheiere, de desfacere şi de nulitate a căsătoriei se stabilesc prin lege. Căsătoria religioasă poate fi celebrată numai după căsătoria civilă.
(3) Copiii din afara căsătoriei sunt egali în faţa legii cu cei din căsătorie.

Revizuirea facuta de Parlament,sept 2018

 

ARTICOLUL 48Familia

(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.”

––––

CE VOTAM?Varianta veche cand familia inseamna „soti” sau varianta noua cand soti inseamna „barbat si femeie”?Comunitatea LGBT vrea varianta veche iar clasicii ,conservatorii, doresc varianta clasica,barbat si femeie.

O familie LGBT poate avea copii pe cale naturala?In cazul femeilor Lesbi,Bisexuale  acest lucru e posibil cu ajutorul fertilizarii in vitro cu donatori de sperma..

Daca nu se specifica clar ca o casatorie se face intre un barbat si o femeie vom ajunge la situatii socante de genul femei casatorite cu un caine….link https://b1.ro/stiri/externe/marea-britanie-nunta-caine-217128.html

http://www.romaniatv.net/sotie-bipeda-sot-patruped-o-femeie-s-a-casatorit-cu-un-caine-ce-motiv-a-avut-foto-video_168185.html#n

Deci ce facem?Incotro ne indreptam? Spre practici africane,asiatice?

O cafea strong and beautiful

 

 

 

 

Reclame