Politia Romana rupe tacerea!


Suntem prosti dar vom fi destepti!

link…https://adevarul.ro/locale/ploiesti/ce-subiecte-au-picat-admitere-Scoala-agenti-politiede-campina-data-istorie-candidat-fost-admis-punctaj-maxim-1_59b520505ab6550cb807e84c/index.html..Si a venit madam Carmen ,pupaturi,linguseli de protocol,bautura si defilare.Ca asa e o intr-o structura militara.Ordine si disciplina.

O noua generatie de ciomagari.Si stiti de ce zic asta?Pentru ca s-a facut un experiment celebru in domeniul psihologiei umane anul 1971,experimentul Stanford,in engleza „Stanford prison experiment” detalii pe linkul….https://ro.wikipedia.org/wiki/Experimentul_Stanford……Exista asemanare intre experimentul Stanford si PtaVictoriei  10 august 2018? Ziceti ceva?

Bai dragi cetateni ai Bucurestiului tara noastra  viitor de aur are.Daca sunteti curiosi ce nota ati fi obtinut la acest examen dati click pe linkul….http://www.scoalapolitie.ro/.Conform ziarelor intrebarile au fost asa de usoare …ca erau de gimnaziu.

Fara nicio conotatie cu cele de mai sus,pur si simplu mi-am amintit,exista un proverb vechi de nu stiu cand care zice asa:”Populatia Lumii e in crestere,inteligenta Lumii e in descrestere”

Divele anului 2018 ce fac?

Balaban cu politia,asta e…colaboreaza ,iote are sapca si baston(ciomag)

 SanziNegru ,poza spune totuuul!Are un corp ideal ,forma de clepsidra,sa-i fac …vreo 2 poezii la margine de sat.(s=p)

Sanzi Iacob fluturas ce zboara din floare in floare,pana cand de oboseala moare,o clipa,o ora,doua ore si apoi iar zboara…la alta floare.

Cafeaua de azi….in Cadillac cu trei femei de baga groaza in Viorica si ai ei…!

 

 

 

Reclame