Joi 21062018 it’s shopping day? Traznete si fulgere


Good morning ,traznete si fulgere!Dormeam ca un bebe,linistit,nu sforaiam cand aud boom-booom ,ferestrele se misca,zic ce-o fi cutremur?Nuuu pur si simplu cerul da un spectacol,trazneste,fulgera si ploua.Asta a fost desteptarea. Toata ziua apare comparatia Bucuresti-micul Paris,in curand vom zice Bucuresti-mica Venetie.

Daca aveti bani….cheltuiti.Ce alegeti?(concept.a.trois e un brand romanesc din Iasi)

Vorba unui ziar din UK:cu aceasta „bag” va puteti face cumparaturile (de la „groceries „) mai „stylish”.Morcovi,castraveti,salata,rosii si o felie de paine.

sau poate doriti o palarie Chanel din pvc(cu panglica alba sau neagra) la modestul pret de 1150 de dolari.Cum se obtine acest produs pe cale artizanala:Daca iei un bidon de plastic de 5 litri (de apa) ,il tai corespunzator ,pui o panglica,apoi lipesti de el  o chestie circulara(de pe la ventilatoare chinezesti) ti-a iesit 99 la suta chanel la pret de  KKMK.Chestiile astea de la Chanel si Celine au aparut la inceputul anului 2018,deci pot zice ca sunt un „must-have”.Fetelor dati navala,aruncati palariile model Ascot,ca tot au iesit englezii din UE si luati din astea frantuzesti.O varianta ar fi,pt cele mai saracute,un clop maramuresean facut din folie pvc transparenta cu o panglica pe care sa scrie Sapantza.

Hai cu Divele din RO.Dupa recitirea  listei premiantelor la sezonul 2018 am facut montajul de mai jos

Am exclus-o pe castigatoarea cu blog de beauty=make-up,Sandra Georgescu, ca nu are nicio poza mai ca lumea pe instagram.Sus avem…7 FMI.Sapte magnifice?Bai,… ce mi-a placut filmul „Cei 7 magnifici „(1960)cu Yul Brynner!Si azi ma mai uit cateodata la astfel de filme.

Venezia…veniiim!Ploua..ploua…siroaie…siroaie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclame