Marti 19062018 totu-i roz cand ai ochii potriviti


Tot e roz pe câmp, pe dealuri, împrejur, în depărtare,
Ca fantasme roz plopii înşiraţi se perd în zare,
Şi pe-ntinderea pustie, fără urme, fără drum,
Se văd satele perdute sub clăbucii roz  de fum.(IARNA „roz” a lui Alecandri)

Ziua-i roz, noaptea-i roz, dimineaţa cafea inca o dată!
Cu un aer misterios se inconjoara mândra fată;
Soarele rotund şi palid se prevede printre cocori
Ca un vis de tinereţe printre anii trecători.

Imagine

Va mai arde de shopping? 

SOC in show-biz:s-au despartit Bianca Dragusanu si Victor Slav.Acea parte a populatiei care urmareste cu sufletul la gura show-bizurile ,plange si suspina.Bai …daca si astia se despart ce sa mai zicem de anonimii Romaniei cu varsta de pana la 40 de ani ?.Ce zice Botezatu?”…

 

“Bianca si Victor Slav sunt doi oameni cu foarte multa verticalitate, doi oameni deosebiti care, daca intr-adevar au luat aceasta decizie, care mi-ar placea sa cred ca este doar una de moment pentru ca se intampla in cupluri astfel de momente, doar ei cunosc motivele pentru care au luat-o. Ideea este ca, asa cum au spus-o si eu, in astfel de momente trebuie respectata intimitatea. Trebuie respectat dreptul la intimitate si la viata persoanala pentru ca niciunul dintre noi nu stim ce s-a intamplat acolo sau ce se intampla acolo cu adevarat.

Pe Bianca o cunosc de foarte multi, multi, ani. Pot spune, in ghilimele, ca este o creatie a mea si ma mandresc cu asta si sunt poate singura persoana care a avut incredere in ea, de la inceput si pana in momentul de acum. Am fost singurul care a spus ca Bianca va ajunge departe.

Ca va face lucruri deosebite si ca va demonstra oamenilor care s-au grabit deseori sa o catalogheze ca este o femeie puternica, ca poate deveni o femeie cu un statut extraordinar si, nu in ultimul rand, este o mama extraordinara si o sotie.

Ei bine, in ceea ce il priveste pe Victor l-am cunoscut in ultima perioada si am descoperit in el un camarad extraordinar, un prieten extraordinar si nu in ultimul rand un profesionist. Suntem colegi la Kanal D si am avut sansa sa lucram impreuna, atat la formatul “Bravo, ai stil!”, dar sa il urmaresc si la emisiunea WOWbiz pe care din punctul meu de vedere o face cu foarte mult profesionalism si cu multa daruire.

Este un om extraordinar si, repet, un om care are foarte multe calitati, un om adevarat, un om fara multe fete, asa cum sunt, de obicei, oamenii in ziua de astazi. Este un om cu verticalitate, un om care munceste foarte, foarte, mult.”

O stire mai optimista:Irinel si-a gasit o noua pereche,Oana Cojocaru.Lacrimi de fericire,chiar si parintii fetei l-au acceptat.

link:-https://www.cancan.ro/irinel-columbeanu-s-impacat-cu-parintii-oanei-cojocaru-la-inceput-tatal-iubitei-lui-nu-fost-de-acord-cu-relatia-lor-19790531

 

Reclame