Cafeaua de luni


Dupa  un weekend obositor.F-S-S=zile in engleza,in curand(din pdv istoric vorbind) o sa le spunem in chineza.

Cum ar suna 星期五   …..  星期六…..星期天…dati si voi pe traducere google  si sonorul pornit.Daca ati observat primele 2 „hieroglife”  sunt aceleasi doar al treilea difera.

O cafea ?

Nu va recomand produsele de mai sus din urmatoarele considerente:

1.sunt produse din categoria suplimente alimentare ,nu au avizul niciunei  autoritati medicale,nu au avizul unei comisii de tip protectia consumatorului.Pe toate produsele de acest tip scrie:Produsul contine..a,b c, substante si atata,fara a se specifica concentratiile lor.Ca sa dau un exemplu pe intelesul tuturor  despre  efectul concentratiei asupra omului,una este sa bei alcool cu 2 grade (o bere de  2 grade sau o tuica bine indoita cu apa ),alta e sa bei alcool cu 10-14 grade cazul vinurilor,alta e sa bei alcool cu peste 33 de grade cazul „spirtoaselor”.

2.dupa citirea listei componenteler constat ca sunt niste ceaiuri  la preturi mult umflate.Reteta e simpla .Cumperi din China  un container de ceaiuri cu 2000 de dolari si revinzi in Europa reambalat la /valoare totala/de ..200.000 de dolari.E produs exclusivist.Si tot ceea ce e exclusivist costa.

3.Vrei sa te detoxifiezi?Natural si ieftin?Reteta este foarte veche ,consuma multa vitamina C este cel mai bun detoxifiant la nivel celular, o poti lua din legume ,fructe sau de la farmacie, un produs pe care vi-l recomand este Redoxon.

Anunțuri