Borcanul se foloseste la pus muraturi


Dupa ce pui legumele in borcan pui apa ,sare(sau otet) si altele ,de regula frunze de ex dafin,marar,des utilizate.Nu inseamna ca nu puteti pune si altfel de frunze.In general toate plantele care ajuta digestia sunt bune,chiar o combinatie de plante de la Plafar de exemplu.Puneti borcanul la soare si dupa circa o luna veti avea muraturi.

O reteta interesanta pe care inca nu am incercat-o este muraturi cu bors.http://farasare.blogspot.ro/2012/09/muraturi-cu-bors-fara-sare.html

Legumele sunt legume ,borcanul e borcan.Ce se intampla daca bagi un pestisor in borcan?Conform specialistilor este un chin pentru pestisor.Datorita curburii sticlei borcanului vederea pestisorului este deformata.Ce se intampla daca bagi un om intr-un borcan gol?Vederea lui nu este prea afectata de curbura sticlei.Dar daca in borcan bagam si apa pana la  gat?Si zicem „ce faci bai muratura?”

Vederea nu ii va fi afectata dar se va intreba ‘”cine dracu m-a bagat in borcanul asta?”‘

Raspunsul vine de la sefu’ ,ca toata lumea are un sef, „bai nu ai zis tu  ca vrei premii,recompense,avansare in  grad ? Stai cuminte in borcan si drept recompensa vei fi mutat sau la soare sau in frigider sau in ambele prin rotatie.Cand e frig te ducem la soare cand e cald te ducem in frigider”

Totul e bine cand se termina cu bine!Numai sa nu fie viceversa.

Anunțuri