Hey girls ,it’s Friiiday!


Ce mancam in uichend?Sushi ,carnati cu mustar,piept de pui la gratar?Sushi se face astfel(reteta originala:se ia pestoaica si se pune la fedanzat cu otet de mere si tuica de pere timp de o ora.Se intinde pestoaica pe spate si se presara orez cu bobul lung care a fost fiert in sos de mango.Se adauga niste condimente de chanel no5 in zonele esentiala,de-a lungul coloanei vertebrale si pe fata si pe dos.Apoi se ruleaza cu mare atentie si se leaga cu o sfoara ,se prinde de tavan cu un carlig timp de o ora.Se poate consuma ca atare sau cu un vin rosu demisec.).Sushi fiind o mancare japoneza inainte de prima bucatica rostiti :Banzai! si scoateti baioneta la inaintare.

Pieptul de pui se face astfel:Se ia un piept bine crescut,poate fii si de la o gaina matura,se spala si se condimenteaza cu ce gasiti,chanel,gucci,dior, dupa o ora se asaza pe un gratar invelit cu matase chinezeasca si se rotiseaza.Rotisorul este cheia succesului pentru a obtine un  preparat de calitate.Rotisati pana ce pieptul are o nuanta roz-bombon  indiferent din ce punct de vedere priviti..

Carnati cu mustar se prepara cel mai simplu.Se ia carnatul fiert se unge cu mustar si se mananca.Daca nu aveti mustar sau daca nu va place cu mustar incercati varianta italiana(din Venezia)  carnati cu frisca.Face furori la bloggeritze.

Anunțuri