Jurnal:9 Mai 2017


Zi importanta pentru istoria Europei..9Mai 1945.Unii zic ca de fapt ar fi 8 mai ,dar asta pe mine nu ma impiedica sa zic ca e vorba de 9mai.E o chestiune de interpretare ,de ore ,de fus orar.Ceea ce este important este ca incepand cu aceasta data din pdv oficial nazismul a capitulat.Neoficial ,nazismul exista si azi in multe tari.Si-a schimbat „costumatia”.E ca la teatru.

Daca va zic ca ceea ce fac britanicii azi -brexitul- e un fel de nazism britanic ce ziceti?National-socialismul lui Hitler e asemanator cu national-capitalismul britanic de azi in care PM e o …femeie!Nazismul a propovaduit rasa ariana(pur germana) iar  britanicii de azi propovaduiesc o rasa pur britanica.Care e diferenta?

Si Germania si UK(anglia) au  o religie  crestina.Amandoua sunt tari capitaliste.Uk refuza importul de emigranti conform directivelor UE iar Germania este liderul adoptarii refugiatilor ,grosul lor fiind din Siria(majoritatea musulmani),tara care beneficiaza de un sprijin economic si militar puternic din partea Rusiei. .As zice ca Rusia a exportat conflictele ei cu actuale(foste) republici-sovietice-musulmane.

Nu m-as mira daca in manualele de istorie ce se vor scrie dupa anul 2100 va exista si un paragraf despre „pactul Merkel-Putin.”

Anunțuri