Cafeluta de luni


Cu cine?Cum cu cine?Cu  mica vedeta iubitoare de traveling  si Feng Shui in spatii mici si vesele, ce are origine controlata,Moldova ,zona de unde provin „divele televiziunilor” Andreea Marin si Mihaela Radulescu .

 

Alte stiri:

1.TOM CRUISE pana acum a fost casatorit de 3 ori si sunt zvonuri pentru a patra in persoana actritei britanice Vanessa Kirby.

Tom Cruise ,54 de ani, 1,70 metri

Mimi Rogers,prima nevasta,61 de ani, 1,74 metri

Nicole Kidman,a doua nevasta,49 de ani ,1,80 metri

Katie Holmes, a treia nevasta,,38 de ani,1,75metri

Vanessa Kirby ,28 de ani,1,70 metri.

Ce constatam?Greu de tot a gasit una de inaltimea potrivita.De diferenta de varsta ,care a tot crescut,mai are rost sa vorbim?Se incadreaza in trendul mondial.

2.FOTBAL-nationala Romaniei a demonstrat din nou ca suntem „varza”.Mult laudatii fotbalisti de la cluburile din Europa ne-au aratat varza de Bruxelles ,varza bulgareasca,varza turceasca.Iar selectionerul german Daum -Knackwurst(o varietate de carnati) cu varza.

3.POLITICA INTERNATIONALA.Trump si Merkel in mare love story.Trump cere niste bani pentru serviciile prestate.Madam Merkel contraataca, mare adunare la Roma pentru reinnoirea juramintelor fata de UE.Astfel liderii UE se impart in 2 grupe:lideri care iau decizii si lideri care aproba deciziile luate de primii.

4.POLITICA INTERNA.Romania e o tara de poveste.Cele mai frumoase povesti le spun politicienii.Se promit niste salarii …iuhuuu.Deocamdata nimeni nu a pus mana pe banii astia.In cadrul partidelor si aliantelor se lucreaza.Cu sapa.Se sapa unii pe altii.Cum s-ar zice „lucrari” politice de primavara.Ca in agricultura.

Anunțuri