Primavara a inceput.


Si ca in fiecare an au inceput grevele,politistii,ceferistii..etc.

Singurul „domeniu” in care nu ai voie sa faci greva este…LOVE.(!!!).LOVE e bine sa fie  peste tot,intre copii,femei,barbati,animale de companie,parcuri si alte colturi din natura.O „piscina”  de iubire.Sau,daca nu va place piscina sa zicem acvariu.

Magnolia,copacul-floare exista chiar si printre blocuri.

Cum ar fi sa stai tolanit la soare sub copac?Numai vreo 2 -3 ore.O cafea la iarba verde.

In acvariul numit Romania dam toti din coada ca sa ne deplasam in sus ,in jos, la stanga sau la dreapta.Niste pestisori.Vrem ceva mai bun.MareleMaestru al Acvariilor decide cata mancare ne da,cata libertate de miscare ne da .Daca suntem cuminti poate  ne da un acvariu mai mare si poate ne baga si apa destula in el.Daca nu suntem cuminti nici mancare nu ne mai da si ne mai trimite niste rechini.

Toti,oameni,animale,plante avem o „misiune” pe Pamant sa traim fericiti si in armonie unii cu altii..Echilibru ecologic intre oameni-animale-plante.

Cel mai dificil aspect este echilibrul ecologic intre oameni.Conform biologiei omul este omnivor dar conform realitatii sociale omul-carnivor  devine conducatorul „haitei”.[Nicio similitudine cu partidele sau activitatea economico-politica din UE].

Anunțuri