Imaginea Romaniei in lume:pe toate marile televiziuni apare „News:Romania,DNA……”


Cine a gandit scoaterea DNA in primul rand al activitatii parchetului a avut o minte vizionara.Convingerea mea e ca este o gandire de tip „kgb anii stalinisti”‘, cand un artist era desemnat director la o intreprindere mecanica iar la cultura era desemnat director un mecanic.

Mediatizarea excesiva a defilarii la DNA,cohorta de ziaristi prezenti,rasetele si zambetele,comentariile ulterioare transforma totul intr-un „circ judiciar”.

Azi daca un ministru este  chemat la DNA ca martor  in presa internationala apare :..”Ministrul X este chemat la DNA pentru….”.Telespectatorul din SUA,din UK,din Germania,Franta,Spania..etc vede asta din cand in cand.Televiziunile mai fac cate o recapitulare.Metoda picatura chinezeasca.Ce intelege el? Ca in Romania toti ministri sunt anchetati de DNA,deci toti sunt corupti.

Despre deciziile tribunalelor se scrie foarte putin.Justitia se face in tribunale nu pe holurile DNA.Aste e  realitatea omisa de toate televiziunile.

O Romanie noua nu se poate construi defilind in prima linie cu DNA.

O sa ajungem la  situatia in care daca te duci in Germania si zici ca esti din Romania copiii de gradinita sa strige dupa tine :”Coruptule!Coruptule!Coruptule” si apoi sa danseze intr-un picior de bucurie ca au inteles ce inseamna cuvantul „roman”.

Anunțuri