Deontologia la romani -anul 2016


Deontologia salveaza Romania!Unde este…este.

Unde nu este nici Dumnezeu nu ne mai salveaza.Domenii de aplicare:cele 4 puteri,legislativa,judiciara,executiva,presa.
In general ,privit din avion ,sunt 4 flori intr-o gradina a democratiei mult visate dupa epoca Ceausescu.
Cand te uiti cu lupa toate 4 au bube in cap.Si se mai si acuza intre ele de lipsa de deontologie profesionala!!Acuzatorul numarul unu:PRESA.O presa care colcaie de „agenturili straine” sau bastinase,ca la noi nu s-a intimplat ca pe vremea lui Columb cand spaniolii au cucerit un continent cu spaga de tip margele de sticla colorata si bucati de oglinda si cine nu a vrut sa ia spaga a fost exterminat.Bastinasii nostri de profesie ziaristi au vrut conturi grase , unele exotic de grase,unii in Tara Sfanta sau colaterale,altii in tari pagane ca vorba aia „banii nu au miros” chiar daca provin din petrol sau rahat.
Postasii au facut greva,medicii au facut greva.Nu demult profesorii.Toti vor salarii mai mari.Cine nu face greva in Romania?
Tocmai reprezentantii celor 4 puteri.
Nu am auzit de o greva a parlamentarilor,sistem judiciar[judecatori+avocati+procurori],guvern,ziaristi.
Ei formeaza un club select?
Cum ar fi sa deschizi televizorul si sa vezi pe ecran mesajul:
„Azi suntem in greva.Transmitem numai filme de comedie 24 de ore.”
AVIZATE:
A3-B1-RomaniaTv-Realitateatv_-DigiTv-mai nou TVR1
Ar fi o zi in care oamenii ar respira si altceva decat „tensiune mediatica” „rahat informational” „manipulare de presa”.
P.S.perfectIMPERFECTA de la RealitateaTV a devenit perfectINFECTA la TVR1.E buna de caz didactic pentru viitorii jurnalisti.Penibila!

Histrionismul e des intalnit la ziaristi dar asta nu inseamna ca toti „micii dictatori de presa” sa apara la televiziune ca invitati sau mai rau, realizator de emisiune.

Anunțuri