Be cool!Be Denise Rifai


…..micutzo ce dovleci ai!Vine hallovinul!
deniserifai3

Domnisoara ce se undoaie pe lateleviziuneadeoaie propusa pe lista de partid[PNL] .Iaca meserie!Ziaristii nostri care este impartiali ca tot romanul se inghesuie spre politica.Denise nu se inghesuie,este inghesuita.
A mai aparut unul ziarist, Cautis ,si a luat o sapuneala de la deontologul de serviciu.Emisiune de circ.
Sa nu uitam modelul Gabi Firea.Ce a fost acum 5-6 ani si ce este acum.
Ce face Denise cind parintii nu-s acasa?Se urca pe masa?Nuuuuu!E cuminte ca o fata mare ,citeste Coranul ,priveste AlJazeera si bineinteles RealitateaTV.Apoi la orele 22 face nani-nani si viseaza la Brad Pitt care s-a eliberat de tirana de Angelina Jolie ,care fie vorba, pe bune, la cei 41 de ani e cam baba.
denise821

O fi buna Denise de imagine a PNL?
Are de trecut 3 teste obligatorii:
1-femdom
2.-mature
3.-swingers
Apoi mai vedem cum sta cu diplomele ,eventual doctorat plagiat.Ca azi daca n-ai doctorat plagiat nu esti bun in politica.Esti mediocru pe bune.
Sa va fac o confidenta:daca ea e buna pe listele PNL e buna si pentru lista Contelui.Pe la Castel…Macar in weekend ca e mare vanzoleala climatica.
[„CLIMÁTIC, -Ă, climatici, -e, adj. Climateric. în stațiunile balneo-climatice, care în trecut erau adevărate lăcașuri de huzur și desfrîu pentru tot felul de îmbuibați și paraziți, se desfășoară astăzi o bogată activitate culturală, spre a face cît mai plăcută și folositoare odihna oamenilor muncii. SCÎNTEIA, 1953, nr. 2682.]

Sa jucam jocul ala:
Ora unu a sosit…omu negru n-a venit…Ioi!
Ora doua a sosit…omu negru n-a venit…Iooi!
Ora trei a sosit…omu negru n-a venit…Ioooi!
Ora patru a sosit…omu negru n-a venit…Iooooi!
Ora cinci a sosit…omu negru n-a venit…Ioooooi!

Anunțuri