Traieste,iubeste!


Lasa mancarea si rugaciunile pe planul doi,trei ca nu esti Elizabeth Gilbert.Care a facut o excursie prin Italia,India si Indonezia pentru „spiritual and personal exploration” dupa ce a primit un avans de 200demii de dolari de la publisher.(detalii en.wiki).

Mancam ca sa traim,nu traim ca sa mancam.Prea multi grasi in ziua de azi ,chiar printre copii de sub 14 ani.Pepsi,Coca si altele,au circa 10-11 la suta zahar asta inseamna 100-110 grame la litru.Inchipuiti-va ca va faceti un ceai si puneti 4-5 lingurite de zahar la cana.

Iubeste-ti aproapele tau ca pe tine insuti.Daca este copilul tau iubeste-l ca pe un copil,daca este fratele tau iubeste-l ca pe un frate ,daca este sora ta iubeste-o ca pe o sora ,daca este parintele tau iubeste-l ca pe un parinte,daca este femeia ta iubeste-o ca pe o femeie.[P.S.:Niciodata sa nu faci confuzia intre iubire si act sexual]

Nu uitati de iubirea pentru animalele domestice.
Cel mai nobil fiind calul.Si cel mai util de-a lungul istoriei umanitatii.Azi in Europa este folosit mai des la sport ,agrement.
Cele mai obisnuite:cainele si pisica.

Omul care traieste are simturile naturale active,nu e de piatra.Are o atitudine fata de ceea ce se intampla in jurul sau.
Zilele astea am vazut cateva filme japoneze regizate de AkiraKurosawa cu samurai si fara.Merita sa vedeti filmele lui AK.

Si fiindca azi e vineri nu uitati sa va ocupati de pupaza,baieti!
Pentru fete sfatul ar fi sa se mai impiedice si ele cand o iau la fuga.

Anunțuri