Demolarea U.E.


A inceput procesul de demolare a UE.
Englezii au spus brexit.
Imigrantii au invadat Europa cu incurajarea cancelarului Germaniei si a o parte din populatia Ger.Dupa multele asasinate comise ,multi si-au schimbat parerea.Imigrantii nu sunt ingerasi.
Ungaria face referendum pe tema imigratiei.
UE a fost si este o organizatie de POLITICA-ECONOMICA.Si atata.Nu avea dreptul sa influenteze demografia tarilor componente.Acest lucru a declansat marea disputa, Germania si satelitii chiar au amenintat tarile ce nu accepta imigranti.
Intrebare.Cine are nevoie si de ce ,de imigranti?Din cele vazute Germania este ahtiata dupa ei.De ce?Eu cred ca ei vor sa scada pretul fortei de munca in Germania.(unde sunt cele mai mari salarii din UE)
Mai este vreo tara incantata de imigranti?Din cele intimplate in 2016 eu zic ca NU.Franta si Belgia chiar au fost „privilegiate” ,niste atentate pe ici, pe colo.Dar chiar de 14 iulie la Nisa si nu la Paris ,unde se asteptau politaii?As zice ca Franta de azi e „tara lui Louis de Funes”.Celebrul jandarm.
De ce trebuie demolata actuala organizare UE?
Motive pe puncte.
1.asa vor americanii ca s-au saturat de o moneda mai tare decat dolarul.
2.asa vor englezii ca s-au saturat de mutrele germane de la Bruxelles care nu sunt de acord cu embargou impotriva Rusiei si de cotele obligatorii de imigranti.
3.Asa vor ungurii ca nu vor imigranti(cota zero)
4.asa vor romanii ca nu vor imigranti(cota 1)
5.turcii vor sa ii trimita pe toti incoace
6. grecii care au facut si din asta o afacere.
7.nu se respecta suveranitatea fiecarui stat.

PS=dupa mine UE este un departament economic dintr-o mare institutie.
.

Anunțuri