Miercuri 11.11


Adica 11 noiembrie 2015.
JURNAL
1.Tragedia de la „Colectiv” cred ca este cea mai mare tragedie din cauza unor oameni in vreme de pace,in Romania.

2.Ieri postul Digitv a prezentat un scurt istoric al fabricii Pionierul ,locul tragediei.O emisiune bine documentata.Cum a ajuns o unitate de productie o afacere imobiliara.

3.Licitatie la casa Christie’s New York.Un tablou de Modigliani vandut cu 170 milioane dolari unui chinez care a ajuns miliardar din afaceri imobilare(fost sofer de taxi!!)
http://www.agerpres.ro/cultura/2015/11/10/tabloul-de-modigliani-adjudecat-cu-170-4-milioane-de-dolari-cumparat-de-un-miliardar-chinez-pentru-muzeul-lui-20-14-47

4.Parerea mea despre societatea civila ,ONGuri si presa.
Societatea civila din Romania..
a.Indivizi sau organizatii nonguvernamentale care reactioneaza la deciziile statului.
b.In teorie totul e clar,in practica totul e in ceata.Si unii indivizi si unele ONGuri sunt platite de stat(sau de diferite state) sau de partide politice romanesti.
c.Puterea legislativa,puterea executiva ,puterea judecatoreasca reprezinta Statul.Presa se declara a patra putere in stat.In acest context oamenii care lucreaza in presa au dreptul sa faca parte din societatea civila?Eu cred ca presa e mai mult un „satelit” al Statului.Chiar si in SUA.
Rezultatul manifestatiilor de la Universitate s-a vazut.Nu a aparut niciun lider din miile de oameni.

5.o imagine interesanta
ibm.hdd

Asa arata azi un Hdd de 500 GB=5000 MB

Laptop-hard-drive-exposed

6.Un articol ce merita citit
http://www.tolo.ro/2015/11/10/doi-blogeri-costa-1-200-de-euro-tva-inclus/
Udrea a fost calare pe situatie.Ca o amazoana de Buzau.Deontologii din presa ce zic azi?Ca atunci precis nu aveau ce zice daca madam le baga o tza..tza sub nas.

7.Nu sunt fumator si nici nu imi place sa inhalez fumul de tigara in spatii inchise.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20577160-pas-decisiv-pentru-interzicerea-fumatului-toate-spatiile-publice-inchise.htm
Acum 2 ani am fost la spitalul Nasta pentru control.Dupa analize medicul m-a intrebat de ce am venit.I-am decalibrat aparatul de testat capacitatea pulmonara.Eu nu eram decat racit.
Vedeti si youtube

8.IMIGRANTI. UE incepe sa se trezeasca
http://www.mediafax.ro/externe/summit-ul-din-malta-privind-criza-imigrantilor-liderii-ue-urmeaza-sa-ofere-3-6-miliarde-de-euro-africii-14882146

9.Locuri de munca in Romania.Mult sub nivelul necesarului.Nicio statistica nu scrie cate persoane intre 18 si 65 de ani nu au loc de munca.Somerii din evidente sunt cei care (inca ) au ajutor de somaj.Ce fac politicienii?Fac studii,adica hartogarie.De peste zece ani.
Am cautat instalator prin cartier.Doar o singura firma care era prea ocupata,nu vin sa iti schimbe un robinet.Invatamantul ce face ?Scoate pe banda rulanta absolventi de studii superioare.Majoritatea specialisti in iPhone si Samsung Galaxy.

Anunțuri