Vineri 25/2015


Cotele de refugiati(de popoare migratoare) sunt cum erau cotele de zahar si ulei inainte de 1990.Azi se zice una ,maine se zice alta.Si asta nu e totul.Nu se stie ce va fi peste 3 luni.
Cineva a propus ridicarea unei cruci din metal de marime mare in piata Universitatii.Eu sunt de parere ca trebuie montate 3 cruci din lemn(dimensiune cam ca aceea de pe Caraiman) ,una la Parlament,una la Cotroceni si una la Guvern sa nu uite „locatarii” de acolo ca Romania este o tara crestina(circa 90%) iar povestile germane si franceze cu multiculturalism au dat chix.Musulmanii nu s-au integrat societatii germane sau franceze asa dupa cum arata si un documentar din Germania.Este un conflict istoric intre 2 civilizatii.
De ce unii lideri ai UE impun aceste cote?Europa este un spital pentru cetatenii din alte continente?Pentru rezolvarea problemelor sociale ale UE nu au fost bani dar pentru situatia imigrantilor se acorda 9,5 miliarde de euro .
In capitalismul contemporan datorita tehnologiilor (mecanizare,robotizare) pregatirea fortei de munca este foarte rapida.Nu este ca acum 50 de ani cand erau scoli de meserii cu durata de circa 3 ani.acum meseria se invata la locul de munca.In industria auto ,de pe vremea lui Ford ,erau unii muncitori care nu faceau decat sa stranga 5-6 suruburi timp de 8 ore.Este si un film cu Charlie Chaplin care merita revazut..Ca si filmul „Metropolis” ,anul 1927 Germania(!) regia Fritz Lang .Cica e film Science-Fiction.Fictiunea din 1927 a devenit realitate.
Capitalistul doreste profit cat mai mare.Daca ar fi 1 miliard de euro pe ora cred ca ar fi multumit.
Papa de la Roma a zis ca e vorba de lacomie.
Si Angela Merkel si Hollande nu sunt decat „trompetele” celor care i-au ajutat sa ajunga in aceste functii. Astia nu au niciun Dumnezeu.

Anunțuri