Acuma weekendul incepe mai devreme


Doamne ajuta!
Pot zice ca e ziua aia care incepe cu F adica Friday.Si daca incepe cu F sa trecem la Fabuloase.
Fabuloase Buze

30
Ce gasim noi barbatii fabulos la o femeie?
Psihic:inteligenta,cunostinte profesionale solide,caracterul.
Caracterul este cel care face diferenta intre femeile inteligente.In psihologia moderna nu se mai vorbeste de „caracterul omului” ci de „personalitatea omului”.Au vrut si psihologii sa aduca o inovatie in materie si au adus-o schimband terminologia.Bazele studiului caracterului omului le-au facut altii dinainte de 1950.
Fizic:tzatze,picioare,maini,fund,mijlocel,fizionomie.Deci cam toate elementele anatomice.La care se adauga cele acoperite de vestimentatie.
Tzatzele sunt pe locul unu.Ele ne hranesc din prima clipa a vietii,nici nu am deschis ochii si sugem.Asta ar fi si explicatia data de psihologi pentru atractia speciala fata de tzatze.
Sa inceapa distractia:

Fabuloase actrite:Greta Garbo,Marlene Dietrich,Ingrid Bergman,Katharine Hepburn,Elisabeth Taylor,Shirley MacLaine,Romy Schneider,Grace Kelly,Audrey Hepburn si multe altele ….link http://www.imdb.com/list/ls000055475/…Din acest top alegeti si voi primele 10.
Meseria de trombonist se invata.Si nu este deloc usor procesul de invatare:

A fi trombonist muzician e una si a fi trombonist in viata cotidiana e alta.”Trombonismul” cotidian e specialitatea politicienilor si jurnalistilor de la televiziune in mod special, deoarece ei sunt cei mai bine platiti „formatori de opinie” expresie ce am auzit-o de mai multe ori pe la TV.
Sa trecem la treburi serioase

Doamne ajuta!Denise sa ma pupe.Stiti voi aia care mai cititi pe aici,Denise Rifai,saraca a scos o „perla „pe gura:daca putea fi prevenit cutremurul din Nepal.Bineinteles ca toti cei care au o cultura generala solida din liceu au ras:Ha!ha!ha!
Dar eu ,din aceasta intrebare de copil (ca gandire) mi-am pus intrebarea :oare se poate face o metoda de contracarare a unui cutremur?Datele stiintifice despre cutremure sunt neconcludente.In ultimii zece ani au avut loc niste cutremure in zone in care de peste 50 de ani nu s-a intamplat asa ceva .Exemplu Pucket,acum Nepal.Exista o droaie de aparate care monitorizeaza zguduirele Pamantului.
Formatia Queen.Solistul este superman ,din pacate a murit

Anunțuri