Fiinta fericita


Care o fi cea mai fericita fiinta de pe Pamant?
Rasfoind putin din domnul Darwin am ajuns la concluzia ca cea mai fericita fiinta este cameleonul.Isi schimba culoarea conform mediului.Daca e intr-o camera verde devine verde,daca e intr-o camera roz devine roz.Din pacate nu stie(sau nu poate sau nu vrea ) sa vorbeasca asa ca nu putem afla date importante (poate chiar pentru DNA ,ca e la moda).
Oamenii cu mai multa carte decat majoritatea jurnalistilor din Romania au inteles fenomenul si au devenit si ei „cameleonici”.Ma refer la jurnalisti pentru ca ei se considera a 4-a putere in stat si ei sunt cei care ne informeaza sau dezinformeaza despre toate fenomenele sociale,politice,economice… „et cetera” prin caile de comunicare cele mai uzuale :televizor,radio,internet.
Cine ar fi cameleonic in Romania?
Politicianul,omul de afaceri,omul SS,juristul,jurnalistul,preotul.Bineinteles ca nu 100%.Doar unii.Dar sunt asa de multi in ultimul timp ,multe dosare scoase de la naftalina,multe denunturi,multe minciuni televizate.
Derapaje:CNA si-a trimis singura reclamatii ,sesizari prin emailuri ale unor salariati .
Posturi TV + ziare partizane:unele sunt pro Ponta altele anti Ponta(pe vremea lui Basescu erau pro sau anti Basescu!) .Slugoi politici.
Un cameleon interesant este Remus Cernea :asta e verde indiferent de mediul in care se afla.Isi are domiciliul intr-o farfurie zburatoare verde…

Anunțuri