Miercuri 4 martie 2015


Acum 38 de ani a fost cutremurul cel mai mare dupa 1945.
Cutremure mai mici au loc in politica:Udrea,Dan Diaconescu ,Ridzi.Bica ,etc.E o lista asa de lunga ca mai bine cititi marile jurnale nationale.
Udrea e Fecioara din Buzau,Diaconescu e Feciorul din Corabia,Ridzi e Fecioara din Petrosani si Bica e Fecioara din Fagaras.Toti sunt victime.Au manevrat foarte multi bani si Dracul le-a luat ochii.
In Romania anului 2015 se anunta schimbari majore:americanii vin cu scut antiracheta si cu serviciile lor secrete.Pe cel de la FBI chiar l-am vazut ,un vlajgan de peste 2 metri ,Hellvig(circa 1,60metri) era timorat de prezenta acestuia iar Ponta(el are 1,90metri) era asa si asa.O fi serviciile astea concurs de inaltime?

james-comey-fbi-eduard-helvig-sri-2-rzv-465x390
Aia de la CIA(ca si aia de la Mossad,KGB,MI6,etc) au venit mai demult dar astia sunt mai discreti ,nu vor sa fie vedete de Hollywood.Aia de la NSA nu isi deplaseaza posteriorul din SUA.Ca nu e cazul.Informatiile curg „garla” pe serverele lor.Traiasca ceea ce este „free internet services”.

M-am chinuit cateva zile sa scap de Unidealsa 2.0 un rahat de addons care iti modifica browserul.
Asta e razboiul cibernetic de azi:toti culeg informatii de marketing.Altii merg mai departe si iti citesc „tot computerul”.Se numeste scanare antivirus. La care se adauga Providerul de internet care poate baga filtre.(chiar daca nu baga te monitorizeaza)
Este vorba de marele razboi cibernetic:principalii protagonisti:SUA-Rusia-CHINA
Big Brother pe internet (si celelalte telecomunicatii) exista si va exista chiar daca Romania nu va legifera aceasta.

Reclame