Joi 5 februarie:o zi minunata


Si iata de ce

24ore

De cand cu atentatele astea CharlieHebdo am constatat ca nici Parisul nu mai e ce-a fost odata:lume buna ,educata .Acum e cu femei cu cearsaf in cap ,cu burka ,rugaciuni  colective  pe strazi blocate ca „a venit” Mohamed si Allah la Paris.Statul francez s-a prostit de tot.Napoleon se rasuceste in mormant.Multi culturalismul promovat de unele state s-a dovedit a fi un esec.Strainii musulmani nu vor integrarea  lor in societatea franceza (engleza,germana) ,ei vor  ca francezii sa se integreze in societatea lor.

De ce credeti ca a aparut ideea asta de multiculturalism?Dintr-un umanism globalizat?

Parerea mea:in momentul in care cetatenii unei tari,de ex Germania, ajung la un nivel de trai ridicat cu protectie sociala solida in care ajutorul de somaj iti asigura un  trai decent,numarul somerilor creste ,dar tu STAT( a se citi firme ) ai capacitate de dezvoltare si nu gasesti forta de munca in tara ,ce faci ?Dai liber la emigrare, le oferi salarii mai mici decat bastinasilor si „nenea capitalistul” se dezvolta .La un moment dat astia fac greve.Ce faci ? Cauti alta  mana de lucru si te duci in China.Primii care au facut acest pas au fost firmele americane.Europenii i-au copiat.

Capitalismul contemporan nu are nicio legatura cu patriotismul.

De aceea exista off shoreuri(evaziune fiscala),de aceea se produce aproape totul in China(mana de lucru ieftina si disciplinata ,grevele sunt interzise).Capitalistul  strange bani pentru el si familia lui.Asta e  „tara” lui.

Multiculturalismul pentru capitalist inseamna forta de munca ieftina.

Ma credeti sau nu ma credeti e treaba voastra ,EU am fost la Paris in anul 1993.Numai 7 zile.Eram foarte tanar si foarte prost.Acum compar amintirile mele cu ce vad azi prin ziare si TV.

2.-Cade Mediafax-Adrian Sarbu=agentie de stiri =informare=dezinformare-=evaziune fiscala.Pana mai ieri Adrian Sarbu era mogul media,azi e „ciumpalac” .Chiar ma intrebam de multe ori ,cum dracu  din regizor+operator film la AlexandruSahia ajungi  sef de  trust media.Cel mai bogat din Romania -Protv .Explicatia este:sa te afli la locul potrivit in momentul potrivit.Pentru el asta a fost 22 decembrie 1989.Ani de zile credeam ca e post finantat de americani.Azi  am alta parere: a fost(si este)  finantat de rusi.

3.-Dinu Pescariu a luat-o in barba.Conturile din Elvetia sunt blocate.De cine? De SRI!Ce se aude cu conturile lui Tiriac si Nastase?ASTIA  DOI SUNT DIN ALTA LIGA.

4.Udrea loveste din nou-http://adevarul.ro/news/politica/elena-udrea-spune-i-a-finantat-valeriu-turcan-oreste-teodorescu-raspunsul-jurnalistilor-1_54d31491448e03c0fd4bb68f/index.html.Atentie la Cristian Rizea.Cititi biografia lui pe internet.Un adevarat Casanova amestecat cu  JamesBond si SpiderMan.Un paianjen.

5.”Adolful nostru” ….faraonul nostru…. are probleme pe malul marii

 

 

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/radu-mazare–la-un-pas-de-catuse–dupa-retinerea-lui-strutinsky–nicusor–tras-de-cei-doi-spre-retinere–faptele-sunt-vechi–probele-sunt-noi–furnizate-de-martor-protejat-366389

pizap.com14231612467881

 

Uneori dragostea se imparte la trei.Inimile noaaastre toaaate se vor intalni….si vor bubui.Bum-Boom-boooom ca niste tobe indiene sub clar de Luna plina.Bai nu stiu care e chestia dar cand e Luna plina nu pot sa dorm ,pe bune.Magnetismul extraterestru.

Pana la urma si „meseria”  de muza e o indeletnicire dificila.In fiecare zi trebuie sa fii alta ,diferita de cea de ieri ,ca lumea se  plictiseste repede si tot timpul vrea ceva nou si „funny”..Vreau si eu o muza care are un fizic excitant si un creier palpitant.Poate sa stea cu limba in gura ei sau cu limba in gura mea,asta e un fapt colateral.E bine dar nu e obligatoriu.

Ca divertisment revedeti filmul The Muse(1999) cu inegalabila Sharon Stone.

 

 

 

Anunțuri