Serviciile secrete si scandalul Mircea Basescu-clanul Bercea


De multa vreme se scrie prin presa despre implicarea tiganilor in serviciile secrete.(Ei au fost implicati si inainte de 1990,asta nu e un secret)
Link:
http://www.napocanews.ro/2010/02/tiganii-si-au-facut-serviciu-secret.html

Zilele astea se scrie despre ex „doi si un sfert” (o politie politica 100%) care se infiltra peste tot,chiar in patul nostru.Daca spuneai un banc cu Ceausescu erai trecut pe tabelul suspectilor.
Despre generalul(rez) Pavel Abraham si tragerea pe dreapta a dosarelor intocmite tot de MAI.Oare de ce au dospit dosarele ?Raspunsul e clar:se santajau intre ei generalii din MAI.
Se gasesc microfoane implantate in locuri publice,primarii.Cine le-a pus?Ghici cine le-a pus!Daca nu banuiti va spun eu:femeia de serviciu.Acest job ofera oportunitatea accesului in orice camera la ore cand nu e nimeni in cladire.Fac pariu ca si pe la Guvern ,Parlament,Presedintie,primariile,scoli, din Ro exista aceste „jucarii”.La Satu Mare cineva s-a jucat cu microfoane artizanale.Cica „bateau la mica distanta” si a chemat STSul.
Cand am citit asta m-a bufnit rasul.Normal ca bateau la mica distanta ,sa nu se interfereze undele de la ala cu altele.Jucarii din astea se vand si pe internet chiar si in Romania.
Profesionistii au microfoane profesionale.Exista dispozitive de ascultare de la distanta unde nu e necesara prezenta unui microfon langa „tinta”(target -cum zic americanii).
Stau si ma intreb cati ofiteri din SS (si avem multe SS) sunt tigani?
De ce ma intreb?
Deoarece la orice nivel s-ar afla ofiterul (locotenent,capitan,colonel,etc) exista posibilitatea sa fraternizeze cu etnia din cauza sentimentale si (mai ales) materiale.In lumea interlopa circula sume mari de bani si banul e ochiul dracului.Cam asa vad eu si atitudinea lui Pavel Abraham in aceasta problema.Abraham nu e tigan dar e un individ lacom .

Anunțuri