Imperiul Basescu contraataca!


Ta-dam!

descărcare1darth-vaderdarth-vader-wallpaper

Intr- o lunga iesire la rampa din care spicuiesc:
Comisia Nana: cerută de Victor Ponta ca să ancheteze o afacere privată. Persoanele private nu pot fi chemate în fața unei comisii parlamentare și nici anchetate
Doamna senator Firea, altfel, o şantajistă de profesie, lansează o altă minciună, că firma ar fi fost inactivă, şi deci nu se putea face chitanţă. Pentru un şantajist, nu e nevoie să ştii multă carte, dar pământul, şi la comisie au documentele, nu s-a vândut pe chitanţă.
Cu toate că firma putea sau nu să emită chitanţe, tranzacţia s-a făcut în baza unui contract de vânzare-cumpărare. Nu era nevoie de niciun fel de chitanţă, tranzacţiile cu terenuri agricole sunt scutite de plata TVA.
Minciunile senatoarei şantajiste Firea au creat bule de dezinformare. Ultima inovaţie a procurorului ratat Ponta a fost de spălare de bani.La președinție funcționează o structură – biroul cu probleme cetățenești.
O reclamație presupune abuzuri. Primăria Voluntari în aprobarea legii 10/2001, venită la președinție, îndreptată către instituțiile abilitate.
O altă petiție – petentul solicita control riguros la o firmă care are multe contracte cu primăria Voluntari.
Altă petiție – reclamație în numele cetățenilor din Voluntari referitoare la averea primarului și abuzurile acestuia.
Alta – reclamație împotriva primarului pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești pentru punere în posesie a unui teren. Sesizarea defrișării abuzive în pădurea Băneasa – Tunari.
Cu privire la ce se întâmplă în Voluntari, am făcut-o în baza unor petiții care există la președinție și le-am îndreptat către instituțiile abilitate, unele la Ministerului Mediului, altele la Interne, altele la Cabinetul premierului.
http://www.evz.ro/traian-basescu-face-declaratii-de-presa-la-ora-1800-.html

Anunțuri