Cele 13 femei ale unui bărbat


13 e prea mult.De exemplu daca azi vreau sa ma culc cu una si incep sa numar pe degete…unu ,doi ,trei…nu am decat zece degete.Ce fac, ma duc la degetele de la picioare?Io zic ca zece sunt de ajuns,mai fa o” reducere de personal” ,o restructurare cum zic politicienii.

vitali cipileaga

1920x1080_20130720-132431_Girls

O să vă spun un secret, poate că pentru mulți și pentru multe nu mai este secret. Bărbații nu iubesc tot timpul aceeași femeie. Nicidecum. Ei nu pot iubi tot timpul aceeași femeie. 

Femeile, la rândul lor, nu pot iubi tot timpul același bărbat. Pentru că așa suntem noi bărbații și așa sunt ele, femeile. Chiar dacă te-ai săturat până peste gât de diversitate și cauți bucaia aia de piept lângă care să te declari fericit. Un bărbat iubește cu gândul, cu ochii, cu mâinile, cu sufletul, cu mii de cuvinte și cu inima. Un bărbat se uită în ochii unei femei, la fusta ei, la câte cuvinte deștepte a scos pe gură, la ce mâncare știe să facă, cum se comportă când ieșiți cu prietenii și cât de mofturoasă este atunci când nu are nici un motiv să fie mofturoasă.

Nu poate, ci dacă…

Dacă îi aduce micul dejun…

Vezi articol original 720 de cuvinte mai mult