Incredibil ,dar adevarat!


tenebra1 (73)Citesc in EVZ de azi,29 ian o stire de maxima importanta:
„Nu știi că ești îndrăgostită? Nicio problemă! De acum există un obiect care te anunță!”
cu link la siteul satelit al Evz STARJUNIOR.RO(va dati seama …asta e subiect pentru copii!)
Textul e asta
„O companie japoneză de lenjerie intimă susține că a creat un sutien inteligent care le anunță pe posesoare în momentul în care ești îndrăgostită. Producătorii niponi spun că obiectul înregistrează bătăile inimii cu ajutorul unui monitor cardiac integrat, ce funcţionează cu o aplicaţie instalată pe telefonul inteligent.

„Sutienul respectiv știe ceea ce simte o femeie”, spun reprezentanții firmei „Ravijour”. Aplicaţia calculează coeficientul iubirii, pe baza schimbării frecvenţei cardiace, analizate într-un anumit interval. În cazul în care acest coeficient depăşeşte o anumită valoare, copca din faţă sutienului se deschide automat.”
http://www.starjunior.ro/nu-stii-ca-esti-indragostita-nicio-problema-de-acum-exista-un-obiect-care-te-anunta/

Acum daca iau subiectul dinainte „Boudoir” si il cuplez cu asta de la EVZ inseamna ca pentru un barbat cu intentii serioase e bine sa mearga intr-un boudoir numai daca femeia are sutienul asta minune.Sa vada daca e vorba de Love sau Lovele.
Ca la reclame:”Si asta nu e totul!Daca cumparati un sutien minune va facem cadou al doilea sutien plus un set de prezervative de unica folosinta!”
 

Anunțuri