Lucian Mandruta in rol de profesor de liceu


Cunoscutul om de televiziune are un blog unde scrie ce vrea.Ultima postare e un sfat pentru liceeni

http://lucianmindruta.com/2013/12/13/de-ce-sa-chiulesti-de-la-scoala-vietii/

Parerea mea apare la comentarii(ma mir ca nu m-a banat ,ca altii)
Bai nene, provoci confuzie! Cum sa ii pui in aceeasi categorie pe Bill Gates ,Edison cu Florin Salam?Primii doi au demonstrat lumii ca au creier cu neuroni,iar Salam ca are creier de ….salam.Modele in viata trebuie sa avem dar trebuie sa le alegem cu atentie.Acuma depinde si de cine face alegerea ,un elev care a trecut prin scoala ca gasca prin apa sau altul care s-a chinuit sa obtina note cat mai bune pe cale cinstita,invatand si nu copiind cum sa se face foarte des astazi.
Pentru cazul:fotbalist- Daca chiar are calitati fizice necesare acestui sport plus o tehnica de joc trebuie sa mearga pe acest drum.Ca statistica zice ca…. …asa cum zici.Asta e alta treaba deoarece foarte multi jucatori tineri nu au un profesor bun care sa le zica “bai ,tu mai mult de liga 1 din Ro nu esti bun deoarece nu stii sa faci asta ..si asta si asta…”.Nu de alta dar celebrul Maradona are o inaltime de 1,68 metri ,era constient de asta si s-a antrenat pentru jocul in forta “lupta corp la corp ” cu fundasii si bineinteles tehnica,dribling in viteza ,sut pe spatiul portii.Daca te asculta pe tine se lasa de fotbal.
Pentru cazul vedeta TV;intr-adevar in Ro este un fel de
“circuit inchis” .Parerea mea este ca sefii Tvurilor sunt prea conservatori.O data la cinci ani postul X ar trebui scos la concurs-posturile cheie dintr-o televiziune.
Pentru cazul :politicianul bogat.Statistica spune ca fura si batranii si tinerii!!!!Cot la cot!
Pentru cazul:smecherul/Nu am fost in cluburi de noapte.Nu am nimic de comentat.

Vrem nu vrem de la scoala vietii nu poti chiuli!Indiferent ce faci in viata ,lucruri bune sau rele vine un moment cand te lovesti de ceva foarte dur,”o grinda de sus”.

Anunțuri