Uruguay devine primul stat care legalizeaza consumul de marijuana!


Aceasta stire a facut inconjurul Lumii.Această lege susţinută de preşedintele Jose Mujuca conferă statului controlul asupra cultivării şi vânzării canabisului în scopuri recreative, depăşind limitele legilor votate în statele americane Colorado şi Washington, Olanda sau Spania, care autorizează sau tolerează producţia de cannabis într-un cadru privat.Prezentat ca un mijloc de a lupta împotriva traficului de droguri, dependenţei de droguri dure şi un imperativ pentru sănătatea publică, acest text vizează de asemenea şi încheierea unei „inconsistenţe juridice groteşti”, conform termenilor unui senator: în practică, în Uruguay, utilizarea canabisului nu este pedepsită, în timp ce cultivarea şi vânzarea sunt.
Se va comercializa in farmacii, fiecare persoana putand cumpara cel mult 40 de grame pe luna. Orice forma de publicitate va fi interzisa, iar cultivatorii si consumatorii vor trebui sa se inscrie intr-un registru national.

Cam ce se intampla in zona?Daca majoritatea dintre romani au auzit de Columbia si cartelul drogurilor in ultimul timp capitala mondiala a drogurilor a devenit Peru conform unui documentar BBC

Vedeti ce fac unii „coca farmers ” din tara vecina Bolivia.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Uruguay devine primul stat care legalizeaza consumul de marijuana!&8221;

Comentariile sunt închise.