Politica/Triunghiul Bermudelor:Basescu-Ponta-Antonescu


Subiectul asta merita studiat.Cateva titluri din ziare
-„Crin si Ponta confunda consultarile de la Cotroceni cu sedinta de bloc”-noiembrie 2012
-„Oprea, despre suspendarea lui Basescu: Ponta si Antonescu, amatori”-noiembrie 2012
-„Ponta: Crin ma bruiaza cand vorbesc de Basescu. Antonescu: Nu faceam decat sa rad”-noiembrie 2012/parca ar fi desene animate cu Pacala si Tandala.
-„Razboiul insultelor lui Basescu, Ponta si Antonescu: Cine pierde? – Sondaj Ziare.com”-decembrie 2012
Basescu:Cum se comporta Victor Ponta cand vine la mine: e ca un pisic, este ca un pisicut, si dupa ce iese si ajunge la Palatul Victoria sau are un microfon in fata vorbeste cum vedeti. De aceea, il fac mincinos (…) Ce sa cred eu despre un astfel de om? El e mitoman, e bolnav, cum e Antonescu bolnav de somn, omul asta e bolnav de minciuna. (…) Ce sa spuna Ponta despre politica externa? Miau!”, a explicat seful statului.
Presedintele Traian Basescu a afirmat, marti, ca „un porc e greu de inghitit”, referindu-se la posibilitatea de a-l numi din nou premier pe Victor Ponta, cel care a contribuit la suspendarea sa.-noiembrie 2012

Ponta: Basescu va inghiti si porci, si pisici, si caini, daca obtinem majoritatea.

30sept2013/mediafax/”Ponta: Am auzit că Băsescu a avut o părere foarte bună despre PSD. Dacă vrea să se înscrie, nu-l primim”
Întrebat dacă „vede” un al doilea tur al prezidenţialelor între Victor Ponta şi Crin Antonescu, preşedintele Băsescu a spus, pentru Pro TV News: „Unul dintre ei va fi în turul doi, dar nu cred că românii vor alege în final pe unul dintre ei. Cred că PSD va avea propriul candidat, nu văd altă soluţie. Mi s-ar părea anormal şi nedemocratic ca cel mai mare partid din România să nu aibă candidat. E ca o vânzare de post”.

Preşedintele a susţinut că „niciunul dintre ei nu este ce i-ar trebui României”.

Apoi scandalul cu demiterea procurorului Papici.
Iar azi cireasa de pe tortul Bermudelor este titlul asta:

Ședință la USL. Antonescu: „E ca în marile iubiri: mereu se ia de la început”. Ponta: „Mergem mai departe”-EVZ.ro

Daca intri in acest „triunghi”,chiar numai prin simple comentarii,risti sa devii curva basista sau curva usl-ista .Daca ai si proptele poate devii parlamentar .

Anunțuri