Raidul de noapte


Target:Devil’s Garden.
Dupa echiparea de rigoare ,busola spre sud.Intuneric bezna si miroase a peste.Nici nu mai stii unde e dusmanul,cauti din boschet in boschet pana gasesti locatia ideala.
Lansare de grenade usoare ce declanseaza gemetele inamicului.15 minute.
Asaltul asupra pozitiei ,cu toate fortele ,inainte! .Spre prima linie de aparare a inamicului.
Crusader’s tank Marilyn Monroe e in frunte.Bam-bam-bam!!!Trei focuri si inamicul e dat pe spate.Dusmanul nu se iarta,trebuie cautat de documente secrete,perchezitie pana la piele(ca la BAC 2013).Urmeaza sarjele cavaleriei usoare ,inainte si inapoi pana la epuizarea psihica a dusmanului.Doar intr-o ora.
PAUZA de oxigenarea creierului.
Spre a doua linie de aparare.Intra in lupta Crusader’s tank Lucky Lucy ,volan dreapta ,volan stanga ,scartaie senilele dar nu cedeaza ,sunt bine unse.Lunetistii isi fac treaba ,lovesc tinta cu precizie milimetrica ,chiar si pe intuneric bezna.Dupa o ora inamicul ridica steagul alb,se preda neconditionat.
PAUZA:smoke babe,smoke!
Spre Berlin!Ultima linie de aparare a inamicului.
Intra in actiune brigada de tancuri Lucky Eva ,cea mai experimentata unitate.Loveste din mers orice tinta ,statica sau in miscare.
Directia N-NV, aruncatoare de flacari incing atmosfera,dealurile cota 3DD-vest cedeaza.Schimbare de directie N-NE,aceeasi tactica ,arncatoare de flacari si 3 lovituri de tun,dealurile 3DD-est cedeaza.
Spre nord cu toata viteza inainte!Rezistenta inamicului s-a inmuiat de tot.Atac de artilerie,atac cu tancuri ,atac cu aruncatoare de flacari si 3 avioane de bombardament .Dupa 3 ore inamicul a capitulat.
Se deschid portile la Guardian Angels Garden,un fel de poarta raiului.

Victoria-s-Secret-Angels-victorias-secret-angels

ingeras

Anunțuri