CREZI CĂ EȘTI URMĂRIT ACASĂ, PE STRADĂ, LA SERVICI, PE INTERNET? CITEȘTE AICI


Trecerea la Linux nu rezolva problema.Poti fi urmarit  daca folosesti orice aparat electrocasnic.Chiar si in televizor sau frigider poti avea o „urechelnita””.Telefonia mobila e visul „serviciilor” care sunt dotate cu tehnica care le permite sa asculte ambiental chiar daca scoti bateria din telefon.Mai demult am citit pe internet ,cineva scria ca i-a prins pe cei care puneau geam termopan cu astfel de dispozitive.Sau cei care iti zugravesc casa,pun gresie,faianta .Metodele clasice sunt de actualitate.Si asta e o practica la nivel mondial.

Proiect Romania

Alerta - proiect romania

Realitatea este mult mai complexă și cu mult mai dură decât putem noi bănui. Minciuna este cea care ne înconjoară, omul nevalorând, pentru cei cu putere de decizie, nici cât o ceapă stricată.

Trăim vremuri în care suntem urmăriți pas cu pas, clipă de clipă cu ajutorul tehnologiei moderne, nu doar în România ci peste tot în lumea considerată civilizată. Ce-i drept, noi am acceptat asta, printre care și noi românii. Noi am acceptat ca indivizii aceștia din politică, care între noi fie vorba, în mare parte, nu prea au dovedit că se pricep la nimic decât la furat și la pus la cale clanuri mafiote, să plece de la premiza că suntem hoți, infractori, teroriști. Interesant este faptul ca ne-am obișnuit cu această abordare a problemei, semn că ne-au spălat creierul bine politicienii plătiți, culmea, pentru a lucra pentru noi! Desigur, nu toți politicienii sunt de rea credință, ca…

Vezi articol original 1.104 cuvinte mai mult

Un gând despre &8222;CREZI CĂ EȘTI URMĂRIT ACASĂ, PE STRADĂ, LA SERVICI, PE INTERNET? CITEȘTE AICI&8221;

Comentariile sunt închise.