De la Pocahontas la Pitziponcas


Pocahontas înseamnă „răsfățata, jucăușa”. Pocahontas(1595-1617=22deani) a fost fiica căpeteniei amerindiene Powhatan-Sachem și mediatoare între englezi și tribul ei din colonia Virginia America de Nord. După povestirile căpitanului englez „John Smith” el ar fi salvat viața tinerei prin intervenția lui personală, când tatăl ei voia s-o ucidă. In 1613 englezii au ademenit-o pe corabie, la început a fost ținută ca ostatică, ulterior va fi creștinizată și botezată ca „Prințesa Rebecca”. In 1614 se va căsători cu plantatorul John Rolfe, datorită inteligenței sale este simpatizată fiind recunoscută ca prințesă indiană la curtea regelui Iacob I al Angliei. Datorită intervenției ei va scăpa cu viață soțul ei învinuit de trădare de țară. Inainte de a se întoarce din Anglia, Pocahontas (Rebecca Rolfe) va muri în portul englez Gravesenddin din cauza unei pneumonii sau tifos. In Cupola Capitoliului din Washington există o pictură care prezintă botezarea ei.
Asta a fost in America
La noi situatia e alta,avem Pitziponcas,genul de „printesa” a ziarelor de scandal,a emisiunilor TV model „Garbage”.Si aceste printese ne povestesc de toate .Si ne arata ,cam de toate ,ar mai fi un pic de vazut dar atunci ar interveni CNA si ar zice: puneti semnul XXX si mutati emisiunea dupa ora 22.

Anna Lesko a fost lasata fara chiloti si haine pe aeroportul din Beirut(Liban)De ce s-o fi dus pana acolo?Era mai aproape aeroportul din Baneasa sau chiar un club de fitze fara fustitze,sa se mai bucure si romanasii de silicoanele Annei.Ca de fluturasul ei au uitat paparazzi sa mai scrie.Sau nu au putut sa sara gardul domeniului unde e cazata aceasta Karenina mai libertina.

Actrita Adriana Nicolae a nascut o fetita.Se stie cine e mama ,nu se stie cine e tata.Din acest motiv a divortat marea surpriza a Romaniei ,Zana Zorilor ,de FatFrumos dinTei.Telenovela lunga de vreun an.Adriana fiind o buna instructoare de fitness si bodybuilding ,e posibil ca nici ea sa nu stie exact la ce antrenament sau sedinta de training sa se fi intamplat fericitul eveniment.

Bianca Dragusanu,Anda Adam si Victor Slav .Prima data a fost Anda+Victoras,mare LOVE cu nabadai,figuri de Buftea ,pana cand s-a ajuns la niste bani.Adica Anda a zis ,banii mei sunt numai ai mei.Atunci Victoras a incalecat pe-o sha (Bianca) si o tine tot asa.Bianca tocmai era in faza primara de depresie post-despartire de Adrian Cristea sau Botezatu,nu mai stiu exact ca si Bianca asta ba era cu Botezatu ,ba era cu Adrian.Sau o fi fost ziua cu Botezatu si seara cu Adrian,ca de aia nu mai mergea treaba cu fotbalul.In orice caz,Bianca e un model reusit de chirurgie plastica.Ghinionul ei este ca nu s-a inventat chirurgia cu neuroni .

Mihai Albu si Iulia au fost casatoriti,nu mai sunt dar totusi tin afisul circului mediatic.De ce ?Pentru ca sunt 2 caraghiosi.Iulia e si originala,plimba o gaina prin Dorobanti,si-a facut buze foarte caraghioase si culmea ,amandoi comunica prin intermediul facebookului.

Inna Bubulina a fost parasita de iubit pentru o fata de liceu!Inna e nascuta in octombrie 1986,deci are 26 deani,e deja expirata.Baiatul.,Lucian Stefan, a luat o prospatura de circa 17-18 ani,mi se pare normal,mai ales ca Inna e plecata cam mult de acasa.Si conform proverbului ce-i in mana nu-i minciuna.Si Inna tot o tine cu „hai in Pohui” cu moldovenii

Anunțuri